Nå utlyses pensjonstilskuddet

I tråd med vedtaket fra årsmøtet i år, utlyses nå muligheten til å søke pensjonstilskudd. Ordningen skal trygge de økonomiske interessene til faglitterære forfattere og oversettere som på grunn av sitt faglitterære virke har en begrenset pensjonsinntekt.

Stemmegivning under årsmøtet

Pensjonstilskuddet erstatter det tidligere honnørstipendet. Som forening har NFFO som oppgave å trygge medlemmenes økonomiske interesser. Ordningen er med andre ord forbeholdt medlemmer og finansieres av foreningens medlemskontingent.

Solidaritet i praksis

- Pensjonstilskuddet handler om å bedre de økonomiske kårene for våre medlemmer, nærmere bestemt de av våre medlemmer som fordi de har skrevet eller oversatt bøker kommer dårligst ut når de pensjonerer seg. Dette er solidaritet i praksis, mener vi, og vi håper tilskuddet kan bety noe for hverdagen deres, uttaler styreleder Aage Borchgrevink.

Du kan lese mer om pensjonstilskuddet og hvem som kan søke her

Fristen for å søke er 4. desember.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.