Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

913 kom på Stavanger-festivalen

Mange fulle hus på en meget godt besøkt Stavanger sakprosafestival i 2021, den ulmende pandemiske situasjonen tatt i betraktning.

Stav2
Den ferske Brageprisvinneren Lena Lindgren i samtale med Einar Duenger Bøhn om hennes bok "Ekko. Et essay om algoritmer og begjær".

– Totalt 913 besøkende er godt over forventet, sier en lettet festivalsjef Jan Inge Reilstad.
– Et undomsarrangement ble streamet for bruk i undervisning, og etterpå også sendt til alle fylkets videregående skoler, i samarbeid med Rogaland fylkesbibliotek og Sølvberget.
Svært gode tilbakemeldinger kom fra forfattere og bokbadere, som var fornøyde med scener, publikum og generell treatment, inkludert lett tapas og sosial konsertopplevelse til slutt. Totalt 13 forfattersamtaler og en konsert ble gjennomført mellom kl.11 og 22.30, på fire scener, forteller Reilstad.
– Publikum bidro til den gode atmosfæren med mange spørsmål og deltagelse i et sterkt og mangfoldig program, inkludert Brageprisvinnere og -kandidater på podiet. Vi har tatt opp alt, og lover å lage en julehilsen både i lyd og bilde, som legges ut på NFFO og samarbeidspartnernes sider (KÅKÅ kverulantkatedralen og Sølvberget). Takk for innsatsen til alle deltagere!

Stav1
Tom H Kristensen (f.v.) og Torgrim Eggen i samtale med Jan Inge Reilstad om hva slags innvirkning David Bowie hadde på norsk ungdom og at Ziggy Stardust kom aldri til Norge.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.