Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

Er din medlemsavgift merket xx xx?

Som NFFO-medlem vil i disse dager motta kontingentkravet for 2019 sammen med et rykende ferskt nummer av NFFO-bulletinen, som har fått helt ny drakt. Er du en av 2400 medlemmer som har fått påtrykt xxxx i beløpsfeltet? Her er forklaringen på hva du skal gjøre.

Faktura

Sammen med medlemsbladet Bulletin har vi nå sendt ut to varianter av medlemsavgiften.

1. Har du fått en faktura pålydende kr 1300,- / kr. 650,- betaler du denne på vanlig vis.

2. Har du fått en faktura der det står xx xx under beløp betyr det ikke at du får sponset medlemskap, men at du er registrert med e-faktura. E-fakturaen vil bli tilgjengelig i banken din om kort tid. Husk å krysse av på «medlemsoblat» når du betaler.

Det et påklistret medlemskort på fakturaen. Dette er for deg som ønsker medlemskort på papir i tillegg til medlemskort på mobil.

Les mer om NFFOs medlemsfordeler og bestilling av mobilt medlemskort her!

Bulletin har gjennomgått en redesign ved hjelp av byrået Kord og designer Anna Aune. Redaksjonen for dette nummeret ble avsluttet rett før jul 2018. Fra nå av Bulletin utkomme to ganger i året, vår og høst.
Oversikten over stipendbøker som tidligere var å finne i bladet, er nå flyttet til fronten på vår hjemmeside.
I vedlegget nederst på denne siden kan du lese en pdf-utgave av bladet.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.