Debutantene kommer!

Bli kjent med høstens sakprosadebutanter.

Debutant logostjerne@2x
Fil 00011

Debutantene kommer! Lars Andre Strøm Arnesen

Før 2016 måtte man sterilisere seg og gjennomgå kjønnskorrigerende behandling for å endre juridisk kjønn. I Lars Arnesens tilgjengelige og litt utradisjonelle lovkommentar kan du nå lese om hvordan den nye loven har gitt har gjort dette til et valg man kan ta – på lik linje med å endre sitt eget navn.

Ronny brede

Debutantene kommer! Ronny Brede Aase

Stine linnerud jespersen nffo

Debutantene kommer! Stine Linnerud Jespersen

Nicolai Tangen burde skrive en selvransakende framstilling av hvordan han egentlig fikk jobben som oljefondsjef, mener oversetterdebutant Stine Linnerud Jeespersen.

Pressebilde

Debutantene kommer! Ida Søraunet Wangberg

Å se debutboka Skolevalget full av eselører og bokmerker er noe av det fineste Ida Søraunet Wangberg kan tenke seg.

Laial2

Debutantene kommer! Laial Janet Ayoub

Laial Janet Ayoub var fast bestemt på at hennes første bok også ville bli hennes siste, men det var før hun fikk boka i hende.

Blekastad almås gbrhrj8yrl

Debutantene kommer! Gry Blekastad Almås

Gry Blekastad Almås skriver gjerne en bok til. – Men først må jeg få frigjort den tiden jeg trenger, sier forfatteren av Norbritannia.

Kleve

Debutantene kommer! Marie Kleve

Marie Kleve fikk sjokk når hun skjønte hvor tidkrevende det var å skrive bok. Da hjelper det nok å kunne lese bøker på telefonen.

Sigrid & hallvard

Debutantene kommer! Sigrid Bratlie og Hallvard Kvale

Sigrid Bratlie og Hallvard Kvale forsøker å finne den perfekte balansen mellom å få leseren til å smile og reflektere. Og når man leser om menneskets slektskap til bananen og om designerbarna, er det grunn til å tro at de lykkes!

Debutant hannah gitmark lite

Debutantene kommer! Hannah Gitmark

Hannah Gitmark forsøker å etterleve rådet om å skrive fem sider hver dag. Og gjett hvilken offentlig person hun mener bør skrive en sakprosabok.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.