Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

oktober
2.

SAKLIG! Workshop om sakprosategneserier

Er du forfatter og har lyst å lære noe helt nytt? Hva med å lære deg å skrive i sakprosategneserier?

Dsagih

Serieteket på Deichman Grünerløkka, NFFO og Strand forlag inviterer serietegnere og forfattere til felles workshop. Arrangementet er tilknyttet utstillingen SAKLIG! – Norges beste tegneserier fra virkeligheten.
Kursholdere er forfatter Marta Breen og serieskaper/tegner Jenny Jordahl. Sammen har de hatt stor nasjonal og internasjonal suksess med bøkene Kvinner i kamp og 60 kvinner du skulle ha møtt. Jenny Jordahl vant i fjor Brageprisen for årets beste barnebok med tegneserien Hva skjedde egentlig med deg?

På kursets andre dag kommer John S. Jamtli, serieskaperen bak den populære Sabotør-serien, og deler tanker og tips til å lage fengende sakprosa-tegneserier.
Programmet vil bestå av undervisning, individuell og felles veiledning, egenarbeid og sosialisering. Dessuten vil NFFO veilede om søknadsskriving og finansieringsmuligheter for tegneserieprosjekter gjennom deres støtteordninger.
Workshopen er for deg som er enten serieskaper, tegner eller forfatter, og som ønsker å komme videre eller komme i gang med å tegne eller skrive sakprosatagneserier.

Påmelding skjer ved å sende søknad til hansivar@strandforlag.no
Skriv noen linjer om deg selv og eventuell relevant erfaring.
Maks 20 deltakere.
Detaljert program kommer senere.

Les om arrangementet på Facebook

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.