Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

august
16.

Arendalsuka: Hvordan sikrer vi at elevene får de beste læremidlene?

Img 5025
Øverst: Thom Jambak, sentralstyremedlem i Utdanningsforbundet og Kristin Holm Jensen, avdelingsdirektør for oppvekst, kultur og utdanning, KS – kommunesektorens organisasjon. Nederst: Eva Nordlund, kommentator i Nationen og Halvard Hølleland, statssekretær i Kunnskapsdepartementet.

Det er to år siden nye læreplaner ble innført i norske klasserom. Vi har ennå ikke klart å forsyne alle elever med oppdaterte læremidler, og mye tyder på at snart 20 år gamle bøker fra forrige reform, ulovlige kopier fra nye læreverk, gratis digitale ressurser og tilfeldige greier fra internett utgjør elevenes læremidler mange steder. Hvordan havnet vi her? Og er det egentlig så farlig?

I panelet sittert statssekretær i Kunnskapsdepartementet, Halvard Hølleland, sentralstyremedlem i Utdanningsforbundet, Thom Jambak og Kristin Holm Jensen, avdelingsdirektør for oppvekst kultur og utdanning i KS – kommunesektorens organisasjon.

Debatten ledes av kommentator Eva Nordlund fra Nationen.

Arrangementet blir strømmet. Lenke blir lagt ut på denne sida, noen dager før arrangementet.

Arrangør og vertskap er Den norske Forleggerforening og Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening.

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.