Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
11.

Medlemsmøte i Bodø

Velkommen til NFFOs medlemsmøte i Bodø, 11. november. Meld deg på nå!

Fredrik fh bilde

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør spennende foredrag av og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskninger!
Generalsekretær Arne Vestbø kommer for å orientere om foreningens arbeid det siste året.

Boka “Andre tider i Norge nu”. 100 års historie sett fra Folkets Hus i Bodø, blir presentert på møtet. Det blir en samtale mellom Steinar Aas, som er en av initiativtakerne til prosjektet, og Fredrik Grønning Lie (bildet), som er medforfatter av boka, og en av de unge sakprosaforfatterne i fylket vårt. Dette bokprosjektet griper rett inn i rekrutteringsarbeidet vårt, etter som det ble satt i gang som et sakprosaprosjekt for nye og unge sakprosaforfattere.

Påmeldingsfrist er 2. november.

Vi følger med på smittevernreglene fra myndighetene og vil gjøre nødvendige tilpasninger på møtet dersom det behøves.

Arrangementet er gratis. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestillingen. Meld fra så tidlig som mulig dersom du blir forhindret fra å delta. Om du ikke gir beskjed er gebyret kr 500.

Slik melder du deg på:

  1. Logg deg inn i søknadsportalen Min side og klikk på fanen Mitt medlemskap. Som medlem har du automatisk tilgang til medlemsportalen Mitt medlemskap fra Min side.
  2. Inne i medlemsportalen klikker du på fanen Påmelding.
  3. Velg arrangementet du ønsker å delta på ved å klikke på Meld påyll ut påmeldingsskjemaet og avslutt med å klikke på den grønne Meld meg på-knappen.

Usikker på om påmeldingen din ble korrekt registrert? Fortvil ikke! Du vil motta en automatisk påmeldingsbekreftelse på e-post. Du vil også kunne se påmeldingen din under fanen Arrangement .

Vel møtt!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.