Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

oktober
31.

Sakprosafestivalen i Trondheim

Velkommen til den fjerde utgaven av sakprosafestivalen i Trondheim, lørdag 31. oktober på Litteraturhuset.

Sak tro

– Sakprosafestivalen i Trondheim går av stabelen 31. oktober. Vi har lagt oss på ei ganske brei linje programmessig hvor vi ønsker å få frem bredden i sakprosaen. Målet var også å dempe alvoret i programmeringa, men der har vi kanskje ikke lyktes helt, sier festivalsjef Ola Persøn Tangvik.
– Festivalen åpner med en samtale om rus med Øystein Skjælaaen. Skjælaaen har vært land og strand rundt med boka, men foreløpig ikke i Trondheim. Vi har spart på denne godbiten til Sakprosafestivalen 2020.

– Fra rusens gleder og fallgruver går vi rett til løpinga. Thor Gotaas kommer med sin andre “løpebok” til høsten om løpebrødrene Kvalheim fra Grorud. Andreas Hompland er en habil løper og har også skrevet bok om løping for noen år siden. Geir Svardal er journalist i Adresseavisen og er vår fremste bokbader når det kommer til idrett.
Og en lang rekke programposter er nå også klare for festivalen i Trondheim. Grunnet pandemien er det begrenset med plasser i de to salene, henholdsvis 30 og 50 plasser. Men hele festivalen blir også strømmet.

Les hele programmet her

NFFO-medlemmer får adgang til redusert pris.
50 kroner for enkeltbilletter for å være fysisk til stede under arrangementene – Klikk deg inn her for å kjøpe disse (se for arrangementene 31. oktober)

Eller du kan kjøpe et digitalt festivalpass for strømming for 50 kroner. Klikk her for å kjøpe dette

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.