august
16.

Arendalsuka: Kick-off om leselyst

Regjeringen har lovt en egen strategi om leselyst. Under Arendalsuka får vi høre fra de to ansvarlige minstrene om hvordan arbeidet går.

Thumbnail img 4937
Fra venstre: Liv Gulbrandsen, Anette Trettebergstuen og Tonje Brenna. Foto Gulbransen: Stine Friis Hals. Foto Trettebergstuen og Brenna: Ilja C. Hendel.

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen og kunnskapsminister Tonje Brenna blir speeddata av Liv Gulbrandsen om den nye leselyststrategien som er lovet i Hurdalsplattformen. Bokbransjen er nysgjerrige på innhold og mål, og har også noen innspill til hvordan få nordmenn til å lese mer.

Arrangør:
Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening (NFFO), Norsk Bibliotekforening, Norsk Forfattersentrum, Norske barne – og ungdomsbokforfattere (NBU), Den Norske Forleggerforenin, Foreningen !les og Leser søker bok.

Kontaktperson for arrangementet er Kristine Isaksen, seniorrådgiver politikk og formidling i NFFO. Tlf. 952 01 968, kristine.isaksen@nffo.no

Arrangementet blir strømmet.
Følg sendingen her:

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.