Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

NFFOs kontorer i Uranienbergveien 2 holder stengt fram til sommerferien. Men alle ansatte er tilgjengelige på mail og telefon. Du finner kontaktinformasjon på nffo.no/om-nffo/ansatte.

Nffo arne vestbø 018 190529 lite

– Ny boklov nå!

24. juni 2020

Generalsekretær Arne Vestbø mener at netthandelgiganten Amazons mulige inntog i det norske bokmarkedet gjør at Norge må få en boklov.

Widar aspeli

Bekymret for kulturmangelen

23. juni 2020

NFFOs regionkontakt Widar Aspeli er bekymret over at ny, foreslått samfunnstrategi for Innlandet fylke mangler perspektiv på og formuleringer omkring kunst- og kultur.

Vilde fastvold 8

300 000 i stipend for å skrive om Oslos migranter

19. juni 2020

– Gjennom hele oppveksten drev stefaren min asyladvokatpraksis i kjelleren vår. Jeg kom tidlig tett på problemstillingene, sier Vilde Fastvold. Nå skriver forskeren bok om Oslos migranter og undergrunnsøkonomi.

Forleggerseminar

Positive til sakprosaøkning

18. juni 2020

Under Forleggerforeningens jubileumsseminar torsdag formiddag, var det enighet i politikerpanelet om at rammene for innkjøpsordningen for sakprosa bør økes.

Merete r lite

Prosa er 25 år!

10. juni 2020

Tidsskriftet Prosa fyller 25 år denne våren. Redaktør Merete Røsvik feirer med jublileumsnummer og fersk podkast.

Collagestip

Ønsker kulturpenger til sakprosaen

8. juni 2020

Når ekstrapenger fra kulturminister Raja nå skal deles ut, håper generalsekretær Arne Vestbø at sakprosaen står langt fram i rekka av mottakere. Historiker og forfatter Mari Jonassen er en av mange som har fått avlyst viktige oppdrag i 2020.

Anslaget Åpningssetninger fra norske sakprosabøker

Pappas runer
Han sier: Kan du ikke starte med sommeren for fire år siden, da faren din fikk seg mobiltelefon? Vi sitter ved kjøkkenbordet. Mellom oss ligger en manusbunke. Det er litt under seks uker siden han fikk diagnosen. Marte Spurkland
Pappas runer

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med noen tredjepart. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.