Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening

november
12.

Medlemsmiddag i Trondheim

Velkommen til årets medlemsmiddag i Trondheim!

Hold deg orientert om foreningens viktigste saker, hør foredrag av Hilde Østby og møt gode venner og kolleger til middag og forfriskinger!

Medlemsmiddag på en lørdag? I år har vi valgt å legge medlemsmiddagen til samme dag som Sakprosafestivalen i Trondheim. Den vil foregå på Litteraturhuset, altså rett over gaten fra middagslokalet. Mer informasjon om Sakprosafestivalen finner du her! Hele festivalen er åpen og gratis for NFFO-medlemmer.

Hilde i roma

Medlemsmiddagen finner sted i Banksalen (Kongens gate 4, 7010 Trondheim)

Påmeldingen er nå stengt. Har du spørsmål? Ta kontakt med din lokale regionkontakt
Arrangementet er gratis. Tilreisende må selv betale reise og eventuell overnatting. Påmeldingen er bindende på grunn av matbestilling.

Program

Kl. 18.00 Velkommen og nytt fra NFFO ved nestleder Anne Karin Sæther.

Kl. 18.30 Kåseri av Hilde Østby.

Hvor kommer ideene fra?
Arkimedes fikk en overraskende innsikt mens han lå i badekaret, mens John Logie Baird skulle forandre hele den moderne kulturen etter at han fikk en rar idé som 12-åring. Så hva kjennetegner en kreativ idé, hvordan vet vi at ideer er gode og kan vi legge bedre til rette for kreativt arbeid? Dette er et kåseri om vann, lykke, dagdrømming, hvile og om Filurkatten som dukker opp når du minst venter det.

Hilde Østby (f. 1975) er forfatter og skribent. Hun har skrevet seks bøker og er oversatt til 20 språk. I høst kommer boka Kart over ensomheten, og neste år kommer boka Kreativitet ut i hele den engelskspråklige verden.

Kl. 19.00 Middag

Etter middagen er alle NFFO-ere velkomne til Sakprosafestivalens etterfest på Sellanraa.


Velkommen skal du være, med vennlig hilsen alle oss i NFFO!

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.