Tidenes høst for NFFO-medlemmer!

Faglige samlinger for forfattere og oversettere, debattmøter om KI og organisasjonssamarbeid, inspirasjonsmøter, festivaler og prosalonger. NFFO-medlemmer går en hendelsesrik høst i møte!

Styreleder Aage Borchgrevink på talerstolen under NFFOs debutantseminar, som ble arrangert i juni. Nå du møte han og mange andre NFFO-ere på mange møter og treff utover høsten.

Akademiske forfattere, lærebokforfattere, forfattere av allmenn sakprosa og sakprosa for barn og unge og oversettere – alle vil få gode anledning til å møte fagfeller, kolleger og venner til faglige og sosiale samlinger gjennom denne høsten.

Hvordan skrive faglitterære bøker for høyere utdanning? Hvordan arbeider andre lærebokforfattere? Hvordan driver andre forfattere research i arbeid med generell sakprosa? Hvordan vil KI påvirke lære oversettergjerningen? Og hvilke utfordringer møter forfattere av barn- og ungdomslitteratur på?

Disse og andre spørsmål og problemstillinger blir sentrale når NFFO nå invitererer til paneldiskusjoner, debatter, innspill, faglige utvekslinger.
La deg inspirere av andres arbeid. Få med deg suksesshistoriene. Lytt til erfarne bokfolk, men også de ferske. Møt debutanter, de erfarne og de midt imellom.

Meld deg på allerede nå i medlemsportalen.

Ta en titt på våre fem samlinger høsten 2024:

20. september: Høstsamling for læremiddelforfattere

17. oktober: Høstsamling for forfattere i akademia

25. oktober: Høstsamling for forfattere av generell sakprosa

16. november: NFFOs oversetterseminar

22. november: Fagkveld for barne- og ungdomsbokforfattere

Programmet er ikke endelig spikret for alle arrangementene, men vil bli oppdatert de neste dagene og ukene.

For å delta på disse samlingene, må du være medlem i NFFO.
Lyst å bli medlem, om du ikke er det allerede?

Meld deg inn nå – det har aldri vært enklere!

Og det kommer mere!

Men dette er bare en liten del av NFFOs mangfoldige møtevirksomhet. Høsten 2024 kan du møte oss på en rekke ulike arenaer, med NFFOs Uranienborgveien 2 som hovedbase.

Bor du ikke i Oslo-området eller har du ikke anledning til å komme?
Ikke noe problem, de aller fleste av arrangementene blir strømmet.

  • 4. september inviterer vi til medlemsmøte om hvorvidt og eventuelt hvordan NFFO skal samarbeide med andre skribentorganisasjoner
  • 5. september diskuterer vi hva kunstig intelligens har å si for manusutvikling og bokutgivelser

Årets festivaler

Så er vi veldig glade for å nok en gang å kunne invitere til to sakprosafestivaler, i samarbeid med litteraturhusene i Oslo og Trondheim.

Prosalonger

Vi arrangerer også lokale Prosalonger rundt om i Norge. To er spikret foreløpig, her kan det komme flere!

Arrangementskalenderen oppdateres jevnlig. Få full oversikt her

Motta vårt nyhetsbrev

Våre adresselister er strengt konfidensielle og deles ikke med uvedkommende. Alle nyhetsbrev vi sender ut inneholder en avmeldings-link og du kan når som helst melde deg av.